Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

17.07.2023

Похід на гору Синяк

       На базі Медичного реабілітаційного центру МВС України «Кремінці» проходять фізичну та психологічну реабілітацію, а також санаторно-курортне лікування поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії, пенсіонери із числа осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, члени їх сімей, працівники та ветерани органів внутрішніх справ, Національної поліції та Державної прикордонної служби України. В комплексі заходів фізичної реабілітації та санаторно-курортного лікування  активно застосовуються різноманітні  методи, серед яких окремо можна виділити походи в гори та різноманітні прогулянки.

       Цієї неділі відбувся похід на гору Синяк, висота якої сягає 1665 метрів. У поході прийняли участь не тільки відпочиваючі Медичного реабілітаційного центру МВС України «Кремінці», а й військові, що приймали участь у бойових діях, які на даний час проходять реабілітацію у центрі. Всі учасники походу отримали неймовірні враження від побачених краєвидів.

       Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності центру радо організовує для військових та інших відпочиваючих й інші, не менш захоплюючі походи, маршрути яких пролягають по мальовничих Карпатах, серед яких: походи на гори Говерлу – висота 2061 м, Хом’як (1542 м), Круглоявірник (1221 м), Ягідну (1216 м), Ґорґан Костел (1049 м),  також на водоспади: Гук, Нарінецький, Пробій.

        Прогулянки: Стежками Довбуша у місті Яремче, на Поляну Закоханих, в урочище Бащенка, полонина Залім.

        Під час походів і прогулянок відпочиваючі мають чудову нагоду насолодитися неймовірними краєвидами Карпат, подихати чистим карпатським повітрям, скуштувати чорницю, малину, ожину, назбирати справжніх карпатських грибів, відновити здоров’я, відпочити морально.   

 

(с) 2024

Запис до лікаря