Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

16.08.2023

Підтримка здорового способу життя

Зал лікувальної фізкультури в Медичному реабілітаційному центрі МВС України «Кременці» - це сучасний спортивний комплекс, обладнаний всім необхідним для різних видів фізичних вправ та тренувань.

 Зал лікувальної фізкультури має різноманітні тренажери, важільні та аеробні зони, де можна займатися фітнесом, вправами зі зваженими гирями, кардіотренуванням та іншими видами фізичних вправ. Тут працюють професійні інструктори, які допоможуть підібрати індивідуальну програму тренувань. Зал лікувальної фізкультури створений для того, щоб підтримувати здоров'я та фізичну активність усіх, хто користується його послугами та забезпечує надання кваліфікованої медичної допомоги на етапах відновлювального лікування та реабілітації хворих.

До тренувань та спортивних заходів,  зал лікувальної фізкультури в Медичному реабілітаційному центрі МВС України «Кременці» може запропонувати індивідуальні консультації з фітнесу та харчування. Це допомагає створити персоналізовану програму тренувань та дієти для досягнення конкретних фітнес-цілей кожного клієнта. Такий підхід дозволяє досягати кращих результатів і підтримувати мотивацію на довготривалий період. Завдяки такій комбінації послуг,  зал лікувальної фізкультури стає популярним місцем для зайняття спортом та підтримки здорового способу життя.

 

(с) 2024

Запис до лікаря